“LES DONES QUE M’HABITEN”

Els quatre arquetips femenins.

Una invitació a abraçar les diferents dones que ens habiten.

Es tracta d’una proposta per endinsar-nos a investigar i descobrir els quatre arquetips femenins inherents a totes les dones; l’Adolescent, la Mare, la Xamana i la Sàvia.

  • Dirigit:

A totes aquelles dones que desitgin investigar per al seu autoconeixement, reconèixer i integrar aquests quatre arquetips latents en totes nosaltres. Veure per què ens serveixen i poder-los utilizar per a un bé personal.

 

  • Quatre sessions, Quatre arquetips.

En aquests quatre tallers vivenciarem cada arquetip a través del cos, l’expressió plàstica i amb la dansa i la visualització, podrem donar-los vida, integrar-los i entendre quan estan més actius i com poder treure’n el millor profit.

Els arquetips són patrons de conducta, interpretats amb imatges per l’inconscient col·lectiu, que recorden unes qualitats i trets pels quals ens podem sentir identificades. En concret aquests quatre estan més presents en les dones, no sols perquè es corresponen amb les fases de la vida sinó també amb les del cicle menstrual i lunar.

Connectar amb aquests arquetips femenins ens ajuda a tenir una millor comprensió de nosaltres, ja que actuen en diferents situacions i moments de la vida de diverses maneres. Conèixer les facetes i canvis, ens fa més completes.

Accedim a l’arquetip universal a través del personal. Quan els reconeixem en nosaltres, podem veure el valor de tenir multitud d’habilitats, potencialitats i capacitats energètiques, creatives, transformadores, i a com fer-les servir.

“L’Adolescent” és la força motriu. La nostra essència més lliure. Ens ajuda a emprendre projectes, a concretar idees, a expandir la ment i a ser més creativa.

“La Mare” representa l’autocura. Amb ella detectem les nostres necessitats i com satisfer-les. Ens nodreix i equilibra.  Ens ajuda també a gestar projectes.

“La Xamana”, és el poder personal. Ens ajuda a avaluar situacions, projectes, relacions. A posar límits, deixar anar i transformar càrregues que pesen i limiten.

“La Sàvia” representa la saviesa. Amb ella podem entrar en el món intern, enfrontar les ombres i escoltar la nostra veu més sàvia. Ens ajuda a transformar per a poder reiniciar.

  • Objectius:
  • Conèixer els arquetips en nosaltres, amb la finalitat de conèixer-nos millor com a dones,d’ entendre i d’acceptar la nostre naturalesa canviant.
  • Prendre consciència de la nostra ciclicitat i com els arquetips predominen en cada cicle, com ens afecten i ens influeixen segons les etapes o moments de la vida.
  • Descobrir les potencialitats i fortaleses que ens donen les diferents versions de nosaltres i com podem afrontar situacions.
  • Vivenciar les diverses visions i maneres d’actuar que tenen per treure’n profit, enfortir-nos i obrir-nos a noves possibilitats.
  • Desenvolupar la consciència corporal, la creativitat i la intuïció, pròpies de l’energia femenina que ens beneficien per elevar l’autoconfiança.

Museu de la Dona

11, 18, 25 de febrer i 4 de març de 18h a 19:30h

Tossa de mar


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *